Verzekeren

Wij krijgen veel vragen over hoe onze schepen verzekerd zijn en wat onze gasten zelf nog kunnen verzekeren.

Allereerst zijn onze schepen All-Risk verzekerd. Dit betekent dat als er iets ernstigs met het schip gebeurd, wij hier voor zijn verzekerd.
Bij deze verzekering zit voor ons ook een eigen risico. Om hiervan een deel af te dekken en ervoor te zorgen dat onze klanten zorgvuldig omgaan met het schip, vragen wij een borg.

Deze borg bedraagt € 500,-

Borg afkopen

We bieden de mogelijkheid de borg af te kopen voor schade aan uw boot of schade aan derden. U betaald €55,- en daarmee is het eigen risico bij schade verlaagt naar nog maar €75,- euro. In geval van grotere schade mogen wij dus niet meer dan €75,- in rekening brengen.
Bij het afkopen van de borg koopt u niet af: verlies van gehuurde spullen/ het niet retourneren van goederen en schade bij voorbedachte rade. Vandaar dat u ook bij de afkoop van de borg alsnog 500€ voldoet bij afvaart.

 

Annuleringsverzekering

Op dit moment hebben wij geen samenwerking voor het aanbieden van een annuleringsverzekering. Echter kunt u dit zelf bij uw eigen verzekeringsmaatschappij afsluiten. U kunt in onze voorwaarden de annuleringskosten terug vinden, indien u uw boeking storneert.