Met ons varen

Yachtcharter Sneek

Yachtcharter Sneek is een erkend verhuurbedrijf gevestigd in Sneek, het hart van de Friese watersport. Al jaren verhuren wij met veel succes schepen voor de mooiste vaarvakanties over de Friese wateren, Overijsselse rivieren en de Groningse landschappen. Met een vloot bestaande uit 26 schepen, variërend van 8,50 tot 13 meter en van 2 tot max 10 personen is er voor iedereen wel een boot die biedt wat u zoekt.

Van alle gemakken voorzien

Al onze schepen zijn voorzien van een boegschroef wat het varen, ook voor de beginnende schipper, een stuk makkelijker maakt. De boten zijn uitgerust met een toereikend inventaris en bieden u de faciliteiten en gemak voor een zorgeloze vakantie. Voor het varen met onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig. Enige ervaring is wel gewenst, deze kunt u opdoen aan de hand van een van onze ervaren instructeurs. Deze vaarcursussen zijn apart bij te boeken.

‘De Friese wateren geven je het gevoel van vrijheid en geluk’

Haven

Onze haven in Sneek ligt op het watersport park ’t Ges’, vlakbij het Sneekermeer. Vanuit de thuishaven zit u binnen afzienbare tijd op het meer of midden in de gezellige stad Sneek en start u centraal in Friesland met uw vaartocht. Oftewel, het ideale startpunt voor uw vakantie.

Onze haven is voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen, stromend water en elektriciteit. Op ons terrein is een afgesloten parkeerterrein voor uw auto of camper. U kunt met de auto dicht bij de boot komen voor het laden en lossen van uw spullen.

Sneek