Inventarislijst

Inventarislijst

Elke boot heeft een toereikend inventaris, wat wel per boot een beetje kan verschillen. Onderstaande link is een totaal overzicht van wat er gemiddeld aan boord is.
Beddengoed en handdoeken zijn niet aan boord, deze zijn extra bij te boeken.

Aan boord van elk schip is er een compleet veiligheidspakket, zoals een reddingsboei, zwemvesten af te halen bij de balie (ook voor kinderen verkrijgbaar), verbanddoos, brandblussers en een zaklamp.

Waterkaarten
Aan boord van elk schip zijn de waterkaarten van Friesland en Overijssel, almanak 1 en 2 en verschillende route’s.
Mocht u graag wat extra voorpret willen en een waterkaart thuis alvast bestuderen dan kunt u die bij ons bestellen.

Beddengoed
Al onze motorjachten zijn met hoofdkussens uitgerust. Beddengoed bevindt zich echter niet aan boord. U kunt bij ons een bedden set huren of u neemt zelf een kussensloop, hoeslaken, dekbed of slaapzak mee.
Het beddengoed kunt u 2 weken van tevoren bestellen en ligt dan klaar als u de boot ophaalt.

Kachel, verwarming aan boord
Zodat u ook tijdens de koelere maanden, maart, april en oktober comfortabel aan boord kunt verblijven zijn al onze boten uitgerust met verwarming. Het gaat hier om warme luchtverwarming die op diesel of op gas (motortjalken) aangedreven worden.

Fiets
Voor de ochtend rit naar de bakker adviseren wij om minstens 1 fiets mee te nemen. Deze (vouw)fiets kunt u ook bij ons huren.

‘De Friese wateren geven je het gevoel van vrijheid en geluk’

Voordelen

Altijd al willen varen met de familie, met vrienden of met z’n tweeën maar nog nooit in de gelegenheid geweest omdat er geen boot voorhanden was en kopen geen optie is. Dan is een motorboot huren natuurlijk de oplossing voor u.