Voordelen

Leeuwarden

Voordelen

Altijd al willen varen met de familie, met vrienden of met z’n tweeën maar nog nooit in de gelegenheid geweest omdat er geen boot voorhanden was en kopen geen optie is. Dan is een motorboot huren natuurlijk de oplossing voor u.

1. Locatie
De thuis haven van Yachtcharter Sneek ligt midden in Friesland, tussen de grote meren. Of uw  route u naar het Zuiden of naar het Noorden brengt, u bent meteen goed onderweg. Niet eerst een lange tocht voordat u in het gewenste gebied bent, of een dag varen om terug te komen, maar vanaf het eerste tot het laatste moment vakantie. Ook is onze haven zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg.

2. Technisch goed onderhouden schepen
Na elke vaart worden de schepen gecontroleerd en alle gebreken verholpen door onze bekwame en goed opgeleide monteurs. Tijdens de winterperiode worden grote onderhoudsklussen op de schepen uitgevoerd en worden deze opnieuw geschilderd.

3. Een unieke doorvaarthoogte en daardoor een groot vaargebied.
Een groot deel van onze vloot heeft als vaste doorvaarthoogte 2,40 m. Aangezien veel vaste bruggen 2,50 zijn betekent dit dat onze schepen deze routes goed kunnen varen en onze schepen niet vast zitten aan routes met beweegbare bruggen. Hierdoor komt u in gebieden en op locaties waar weinig grote schepen zijn en het dus veel rustiger is. Ideaal voor de rust en ruimte zoekers.

4. Persoonlijke technische uitleg voor vertrek
Nadat u uw bagage aan boord heeft gebracht van uw huurschip en gesetteld bent komt er een medewerker van Yachtcharter Sneek bij u aan boord om u het schip van a tot z uit te leggen.
Van het sanitair tot het starten van de motor en van het koken tot de routes, alles wat u wilt weten en moet weten wordt in alle rust aan u uitgelegd, zodat u optimaal en goed voorbereid van uw vaarvakantie kunt genieten.

5. 24-uur bereikbaarheidsdienst bij storingen
Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de boot of heeft u een ander probleem, onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en komt waar mogelijk  zo snel als het kan naar u toe..

6. Schoon en verzorgd interieur
Na elke verhuurperiode worden de boten grondig schoon gemaakt, alles weer netjes opgehangen en klaargezet zodat u op een schip komt wat meteen als een thuis voelt.

7. Vaarcursussen voor zowel beginners als gevorderden.
Heeft u nog geen ervaring, weinig ervaring of wilt u beter leren varen, dit kan. Wij bieden een 2 uur vaarcursus aan.

8. Bij te boeken opties
Om uw vaarvakantie zo leuk en makkelijk mogelijk te maken hebben we verschillende opties die u kunt bij boeken. Zo hebben wij een groot aantal vouwfietsen, die mee aan boord kunnen en uw verblijf in Friesland een stuk leuker maken. Want Friesland is niet alleen mooi vanaf het water maar ook op het land zijn veel mooie plekjes te ontdekken. Ook voor het comfort zijn diverse opties, zoals lakenpakketten en dekbedden of handdoekpakketten.

‘De Friese wateren geven je het gevoel van vrijheid en geluk’

Het unieke ‘HouseBoat-gevoel’

Nederland vanaf het water is zeer bijzonder. De rust, de ruimte en de natuur geven het ultieme vakantiegevoel. Aan boord van de HouseBoat ervaar je maximaal comfort en heb je een sterke connectie met de wereld om je heen.

Zowel vanuit het woongedeelte als vanuit de master bedroom, geven de hoge ramen een wijds uitzicht. Je beschikt zelfs over een eigen terras aan het water. De HouseBoat kan door ons worden afgemeerd op de mooiste plekjes op het water.