Nieuw

Ken je dat gevoel, dat je op een verjaardag zit, het gezellig is, je op de klok kijkt en voor je het weet is het alweer tijd om te gaan.
Dat gevoel bekruipt mij op het moment van schrijven van dit verhaal.

Afgelopen januari, toen ik in dienst trad bij Yachtcharter Sneek allerlei plannen had, zoals het schrijven van een blog om onze gasten op de hoogte te houden van de gebeurtenissen bij ons op de haven. Nu is het oktober, en is er van dat plan in ieder geval niks terecht gekomen. Tsja, dat krijg je als je het naar je zin hebt!

Komend uit de bakkerij ineens in de watersport, een redelijke ommezwaai voor mij. Sta je in de winter ineens boten te schuren en te schilderen. Moet je ineens wat weten over motoren en maritieme techniek, laat staan het Duits spreken, man wat een omschakeling.

Nu het seizoen ten einde loopt is het tijd om eens terug te kijken, waar komen we vandaan, wat hebben we gedaan en wat vond ik daar van.

Ik kan maar een ding zeggen: geweldig!
Wat een topseizoen hebben we gehad, met zo veel leuke gasten, gekke gasten en ook een paar ‘vervelende’ gasten. En wat is het leuk om iedereen een goede vakantie te laten beleven. Je hier volledig voor inzetten en dat dit dan ook lukt is echt super.

Ja, het is een druk seizoen geweest, maar wat krijgen we er een energie van terug als mensen tevreden zijn, jouw voorgestelde routes precies waren wat ze verwachten of als ze gewoon genoten hebben van een vakantie op onze boot.

Nu is het tijd om weer vooruit te kijken, en ik beloof bij deze dat ik aankomend jaar meer tijd zal nemen om eens wat vaker een blogje te schrijven, over het leven op onze haven, onze plannen en onze gasten.
Misschien wel over u?

Met vriendelijke groet

Nanne Piter Lenes