Winter

De herfst is ingetreden. De bladeren van de bomen en het regent meer dan je lief is. De havens in Friesland maken zich klaar voor de winter en alle boten worden winterklaar gemaakt.

Zo ook bij ons, alle schepen krijgen hun winterbeurt, worden opnieuw geschilderd en alle beschadigingen en mankementen na een lang vaarseizoen worden verholpen.
Dat is nog een hele klus met 25 huurboten, want begin maart staan de eerste gasten alweer op de stoep.

Terwijl wij bezig zijn met het onderhoud en schilderen is het voor u natuurlijk tijd om een vakantie te plannen, want een vakantie zonder voorpret is natuurlijk niks aan.

Het uitzoeken van de geschikte boot, vaarroutes bepalen, havens uitzoeken en beslissen welke dorpen of steden leuk zijn om te bezichtigen.
Het is een onderdeel van de vakantie en wat de vakantie zo leuk maakt. Maar het begint natuurlijk bij de juiste boot. Met hoeveel personen gaan we, wat zijn onze wensen en wat is het budget. Met 25 boten in onze vloot is er vast wel eentje voor u bij, en hoe eerder u boekt hoe groter de kans dat uw gewenste boot nog vrij is.

Om uw voorpret te verhogen zit ons team elke dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of de juiste boot voor u uit te zoeken, want niemand kent onze boten beter dan wij zelf.

Wij gaan nog even verder met schilderen, dan hoop ik dat uw vaarvakantie voor 2015 alvast is begonnen.

Hopelijk tot bij ons op de haven

Nanne Piter Lenes