Onze Vaarroutes

Vaarroutes door Friesland

Het huren van een boot is stap een in de voorpret. Daarna begint het plannen: welke route gaan we varen, welke dorpen gaan we bekijken en waar gaan we overnachten. Wij hebben voor u een paar leuke vaarroutes gemaakt met begeleidende informatie. Deze routes hebben we in de detail uitgewerkt zodat het navigeren een stuk gemakkelijker wordt.

Het uitgebreide merengebied van de provincie Friesland en Noord-West Overijssel staat garant voor een fantastische vaarvakantie en dankzij de lage doorvaarthoogte van onze schepen kunt u bijna overal in Friesland varen.

‘Ontdek wat water betekent voor Friesland en kom genieten van de mooiste provincie’

Friesland Route1 Week

De Frieslandroute is een hele afwisselende route. U vaart op brede wateren, smalle kanalen en riviertjes, ruime meertjes, langs leuke dorpjes en steden. Deze Route is bijzonder geschikt voor beginners.

Noord Route1 Week

De Noordroute is een wat langere route. U vaart op brede wateren, smalle kanalen en riviertjes, ruime meertjes, langs leuke dorpjes en steden. Ook geschikt voor de schepen met een hogere doorvaarhoogte.

Zuid Route1 Week

Deze route vaart uw huurboot naar de provincie Overijssel. U vaart door de ruige natuur, de Weerribben en het natuurreservaat “de Wieden”. Op deze route zitten enkele sluizen, dus iets lastiger, maar nog steeds goed te doen.

Turf Route1 Week

De naam zegt het al, u vaart door het oude turf gebied. Veel sluisjes, leuke dorpjes en veel kanaaltjes. Let op: deze route is geopend van 15 Mei t/m 15 september.

‘Vakantieplezier schuilt in de kleine en mooie momenten aan boord met elkaar’

Midweekroute
4/5 Dagen

Heeft u de boot een korte periode gehuurd, ook daarvoor hebben we een leuke gevarieerde route voor bedacht.

Weekendroute
3 Dagen

Kort maar krachtig, onze routes voor een weekend in Friesland

Vaarroutes voor onze Houseboat

Noord Route Houseboat2 tot 3 Dagen

De Noordroute is een hele afwisselende route. U vaart op brede wateren, smalle kanalen en riviertjes, ruime meertjes, langs leuke dorpjes en steden. Deze Route is bijzonder geschikt voor beginners.

Zuid Route Houseboat2 tot 3 Dagen

Deze route vaart uw huurboot naar de provincie Overijssel. U vaart door de ruige natuur, de Weerribben en het natuurreservaat “de Wieden”.

Het unieke ‘HouseBoat-gevoel’

Nederland vanaf het water is zeer bijzonder. De rust, de ruimte en de natuur geven het ultieme vakantiegevoel. Aan boord van de HouseBoat ervaar je maximaal comfort en heb je een sterke connectie met de wereld om je heen.

Zowel vanuit het woongedeelte als vanuit de master bedroom, geven de hoge ramen een wijds uitzicht. Je beschikt zelfs over een eigen terras aan het water. De HouseBoat kan door ons worden afgemeerd op de mooiste plekjes op het water.