Vaarroutes

Het huren van een boot is stap een in de voorpret. Daarna begint het plannen: welke route gaan we varen, welke dorpen gaan we bekijken en waar gaan we overnachten.
Wij  van Yachtcharter Sneek hebben voor u een paar leuke vaarroutes gemaakt met begeleidende informatie. Deze routes hebben we in de detail uitgewerkt zodat het navigeren een stuk gemakkelijker wordt.

Het uitgebreide merengebied van de provincie Friesland en Noord-West Overijssel staat garant voor een fantastische vaarvakantie en dankzij de lage doorvaarthoogte van onze schepen kunt u bijna overal in Friesland varen.

Aan boord van onze schepen vindt u deze routes( vaarroutes) terug, gedetaileerd op een waterkaart en voorzien van allerlei toeristische informatie. Er zijn vaarroutes voor weekenden, midweken, weken en langere periodes aan boord.

Deze motorboot routes zijn door ons speciaal voor de gasten van Yachtcharter Sneek samengesteld en laten u kennis maken met de gezelligste dorpen en steden, voeren u langs de mooiste plekjes van Friesland en maken het varen in Friesland bijzonder voor beginners.
Echt genieten van uw vaarkantie onderweg varen met een boot in Friesland, het mooiste vaargebied van Europa.

Kijk rustig rond bij onderstaande routes en maak een keuze welke het beste aansluit op uw wensen. Mocht u er niet uitkomen, neem gerust contact op met ons.

Vaarroutes door Friesland

Mooie route door het Noorden van Friesland

Mooie route door het zuiden van Friesland

De zeer bekende Turfroute

Noord-Oost route

Noord-West route

Vierdagen route, Zuid

Vier dagen route, Noord