Voordelen

Altijd al willen varen met de familie, met vrienden of met z’n tweeën maar nog nooit in de gelegenheid geweest omdat er geen boot voorhanden was en kopen geen optie is. Dan is een motorboot huren natuurlijk de oplossing voor u.

Maar waarom nu juist bij Yachtcharter Sneek huren?

 1. Locatie
  De thuis haven van Yachtcharter Sneek ligt midden in Friesland, tussen de grote meren. Of uw route u naar het Zuiden of naar het Noorden brengt, u bent meteen goed onderweg. Niet eerst een lange tocht voordat u in het gewenste gebied bent, of een dag varen om terug te komen, maar vanaf het eerste tot het laatste moment vakantie. Ook is onze haven zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg.
 2. Technisch goed onderhouden schepen
  Na elke vaart worden de schepen gecontroleerd en alle gebreken verholpen door onze bekwame en goed opgeleide monteurs. Tijdens de winterperiode worden grote onderhoudsklussen op de schepen uitgevoerd en worden deze opnieuw geschilderd.
 3. Een unieke doorvaarthoogte en daardoor een groot vaargebied.
  Doorvaarhoogte

  Geen brug te laag

  Een groot deel van onze vloot heeft als vaste doorvaarthoogte 2,40 m. Aangezien veel vaste bruggen 2,50 zijn betekent dit dat onze schepen deze routes goed kunnen varen en onze schepen niet vast zitten aan routes met beweegbare bruggen. Hierdoor komt u in gebieden en op locaties waar weinig grote schepen zijn en het dus veel rustiger is. Ideaal voor de rust en ruimte zoekers.

 4. Persoonlijke technische uitleg voor vertrek
  Nadat u uw bagage aan boord heeft gebracht van uw huurschip en gesetteld bent komt er een medewerker van Yachtcharter Sneek bij u aan boord om u het schip van a tot z uit te leggen.
  Van het sanitair tot het starten van de motor en van het koken tot de routes, alles wat u wilt weten en moet weten wordt in alle rust aan u uitgelegd, zodat u optimaal en goed voorbereid van uw vaarvakantie kunt genieten.
 5. 24-uur bereikbaarheidsdienst bij storingen
  Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de boot of heeft u een ander probleem, onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en komt waar mogelijk  zo snel als het kan naar u toe.
 6. Schoon en verzorgd interieur
  Na elke verhuurperiode worden de boten grondig schoon gemaakt, alles weer netjes opgehangen en klaargezet zodat u op een schip komt wat meteen als een thuis voelt.
 7. Vaarcursussen voor zowel beginners als gevorderden.
  Heeft u nog geen ervaring, weinig ervaring of wilt u beter leren varen, dit kan. In samenwerking met Vaarschool Noord-Nederland verzorgen wij cursussen van 2 of 4 uur.
 8. Prachtige vaarroutes door Friesland en België
  Zoals u op onze website kunt zien hebben wij enkele prachtige vaarroutes voor u bedacht en uitgewerkt. Voor een weekend of 2 weken, voor ieder zit er wat bij. Doordat onze schepen een lage doorvaarthoogte hebben zijn de routes anders dan de geijkte routes en vaak ook over rustigere wateren.
  Aan boord van alle schepen liggen alle routes in detail uitgewerkt zodat u goed kunt navigeren en precies weet waarlangs u gaat.
 9. Bij te boeken opties
  Om uw vaarvakantie zo leuk en makkelijk mogelijk te maken hebben we verschillende opties die u kunt bij boeken. Zo hebben wij een groot aantal vouwfietsen, die mee aan boord kunnen en uw verblijf in Friesland een stuk leuker maken. Want Friesland is niet alleen mooi vanaf het water maar ook op het land zijn veel mooie plekjes te ontdekken. Ook voor het comfort zijn diverse opties, zoals lakenpakketten en dekbedden, handdoekpakketten of  indien mogelijk een voorovernachting. Dus al een dag eerder aan boord zodat u op de dag van vertrek goed uitgerust bent voor een uitleg of eventuele curcus.