Actueel

Collega gezocht!

Vacature receptie (tijdelijke functie) ,

We werken met een jong team en zijn voor de receptie op zoek naar tijdelijke versterking i.v.m. zwangerschapsverlof.

Op de receptie ben je het eerste aanspreekpunt. Je ontvangt al onze gasten, mensen die een boot willen huren. Je beantwoord de telefoon en e-mail, verwerkt reserveringen en lost kleine problemen op. Legt schepen klaar voor afvaart en verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden. Je kan goed zelfstandig werken, hebt verstand van verschillende computersystemen en hebt enige ervaring met receptie werkzaamheden. Goede beheersing van de Duitse taal, spreken en schrijven, is een must. We werken in een klein team en bijspringen waar nodig is zeer gewenst.

Profiel: Gastgericht, representatief, sociaal, commercieel, zelfstandig, bereid om te leren, flexibel in uren en taken. Naast Nederlands ook beheersing van de Duitse en Engelse taal.

Aantal uren: +/- 20 uur per week. We zijn een seizoenbedrijf waarbij je in het vaarseizoen ook op vrijdagavond, in de weekenden en in de vakanties beschikbaar moet zijn. Het betreft een tijdelijke functie van begin maart tot en met juni. Pas jij in dit profiel en heb je zin om aan de slag te gaan? Stuur je motivatie voor 26 januari 2017 naar:

nanne@yachtchartersneek.nl

Of per post naar:

Yachtcharter Sneek
t.a.v. Nanne Piter Lenes
Jan kuipersweg 5
8606 KD Sneek

Elfstedentocht per boot in de MediaBartlehiem

In het Friesch Dagblad stond laatst een mooi stuk over de Elfstedenroute. Deze is met onze schepen ook goed te varen.

Noordelijke Elfstedenroute Friesch Dagblad

Blog

Met enige regelmaat proberen wij u door middel van ons blog op de hoogte te houden van wat er speelt bij ons op de haven of in de watersport.