Flottieljevaren

Yachtcharter Sneek begint met iets nieuws: flottieljevaren!

In 2015 gaan wij een week met gasten door Friesland varen. Leuk en gezellig in groepsverband het mooie Friesland ontdekken en nieuwe mensen leren kennen.

Een midweek met meerdere schepen, instructeurs en andere gasten te varen, ideaal voor mensen die geen ervaring hebben maar wel graag willen leren varen. U vaart in een convooi langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden in Friesland. We doen steden en dorpjes aan waar, indien gewenst, kan worden deelgenomen aan de leukste, voor u uitgezochte excursies.

Heeft u interesse, dan hebben wij 2 mogelijkheden voor u:

– U huurt een 2 persoons hut in een van onze schepen en wordt overdag gevaren door een ervaren schipper. Tijdens deze tocht hoeft u zich niet druk te maken over het vaar gedeelte maar alleen maar te genieten van Friesland vanaf het water.

– U huurt een boot bij Yachtcharter Sneek met 20% korting, en vaart de gehele week in groepsverband door Friesland. De mooiste plekjes in de havens zijn gereserveerd, elke avond en morgen is er een briefing door de instructeurs, die u ook van tips en trucs kunnen voorzien en u heeft een gezellige week met uw reisgenoten.

Kosten:
– boot / hut huur
– Eenmalige mee vaar kosten per persoon
– Diesel naar verbruik

Inbegrepen:
– Liggelden
– Afsluitende barbeque

Wanneer:
Week 17, 20 t/m 24 april 2015

Voor meer informatie over het flottieljevaren:
Nanne@yachtchartersneek.nl